Video: Bejl ima novo "oružje" u svom arsenalu...!

Poznat je po snažnom šutu, odličnom izvođenju slobodnih udaraca, brzini, driblinzima, igri glavom, a od skora je u svoj "arsenal" dodao i jedno novo "oružje" koje je namučilo Austrijance.

Fudbal 09.10.2016 | 11:30
Video: Bejl ima novo "oružje" u svom arsenalu...!
"Bronzani" u izboru za najboljeg fudbalera Evrope, Velšanin Geret Bejl, pošteno je namučio Austrijance na njihovom "Ernst Hapel" stadionu pre nekoliko dana, ali ne toliko šutevima, driblinzima i ostalim potezima svojstvenim jednom odličnom napadaču.

Sve to u svom "arsenalu" poseduje Bejl, ali se ovoga puta, vratio "bekovskim stvarima" i u Beču izvodio aute za svoj tim iz kojih su oni imali dosta šansi.

Prošlo je mnogo vremena otkako smo ga gledali kao levog beka u zadnjoj liniji, pošto je od "pomeranja" u Totenhemu postao jedno od najboljih krila/ofanzivnih veznih/napadača sveta, ali je njegovom zaslugom i snažnim bacanjem lopte Vels stigao do drugog vođstva u finišu prvog poluvremena protiv Austrije.

Nastala je opšta gužva, a lopta je od defanzivca domaćeg sastava ušla u gol...



"Videću šta kaže selektor... Ako je to nešto što može da nam pomogne da dobijemo utakmice onda sjajno – koristićemo to stalno. To je još jedno oružje Velsa koje ćemo koristiti ako bude bilo potrebe", kazao je Bejl nakon meča sa Austrijom.

Njegovu reprezentaciju sada očekuje duel sa Gruzijom dok u novembru igraju sa Srbijom.

Podsetimo, on je i u Totenhemu znao daleko da baci loptu, dok u ekipi Real Madrida izvođenje auta prepušta svojim bekovima. Podsetite se kako je jednom u dresu Totenhema sjajno asistirao za Džermejna Defoa...



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar