Николић о рекордеру Илићу: Није могло љепше!

Тренер Партизана Марко Николић рекао је да му је била част да присустује великом јубилеју капитена Саше Илића.

Фудбал 09.10.2016 | 10:30
Николић о рекордеру Илићу: Није могло љепше!
Он је поручио да Илић није могао боље да га прослави због гостовања братског ПАОК-а.

Илић је против екипе из Солуна одиграо 791. утакмицу у дресу Партизана и изједначио рекорд легендарног Момчила Вукотића.

"Добра најава пред наставак првенства. Од дербија смо пружали радост нашим навијачима и све се наместило да славимо јубилеј. Много је великих играча прошло кроз Паризан, Саша је ово заслужио и поносан сам на њега. Драго ми је сто сам ученисник овакве утакмице", рекао је Николић за телевизију Пинк.

Он је нагласио да му је посебно драго што је ПАОК дошао у Београду због пријатељских односа два клуба, али и великог имена.

"Уприличили смо Илићу оно што му доличи, мислим да није могло лепше. Његова улога је од вишеструког значаја, цак и у 39. години има велики квалитет, може да допринесе на терену, али и ван њега. То не може да се објасни речима, сваком тренеру је од велике помоћи",поручио је Николић и кратко се осврнуо на пораз од ПАОК-а 2:1.

"Све је било пријатељски, осим на терену. Поједини играчи, који нису играли пуно у претходном периоду, добили су шансу", закључио је Николић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар