Nikolić o rekorderu Iliću: Nije moglo ljepše!

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da mu je bila čast da prisustuje velikom jubileju kapitena Saše Ilića.

Fudbal 09.10.2016 | 10:30
Nikolić o rekorderu Iliću: Nije moglo ljepše!
On je poručio da Ilić nije mogao bolje da ga proslavi zbog gostovanja bratskog PAOK-a.

Ilić je protiv ekipe iz Soluna odigrao 791. utakmicu u dresu Partizana i izjednačio rekord legendarnog Momčila Vukotića.

"Dobra najava pred nastavak prvenstva. Od derbija smo pružali radost našim navijačima i sve se namestilo da slavimo jubilej. Mnogo je velikih igrača prošlo kroz Parizan, Saša je ovo zaslužio i ponosan sam na njega. Drago mi je sto sam učenisnik ovakve utakmice", rekao je Nikolić za televiziju Pink.

On je naglasio da mu je posebno drago što je PAOK došao u Beogradu zbog prijateljskih odnosa dva kluba, ali i velikog imena.

"Upriličili smo Iliću ono što mu doliči, mislim da nije moglo lepše. Njegova uloga je od višestrukog značaja, cak i u 39. godini ima veliki kvalitet, može da doprinese na terenu, ali i van njega. To ne može da se objasni rečima, svakom treneru je od velike pomoći",poručio je Nikolić i kratko se osvrnuo na poraz od PAOK-a 2:1.

"Sve je bilo prijateljski, osim na terenu. Pojedini igrači, koji nisu igrali puno u prethodnom periodu, dobili su šansu", zaključio je Nikolić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar