Кад прелазак у Барселону представља велику грешку...!

Жалим што нисам остао у Арсеналу! "Мислим да сам могао да играм још пет година на врхунском нивоу", поручио је Александер Хлеб...

Фудбал 11.10.2016 | 21:00
Кад прелазак у Барселону представља велику грешку...!
Белоруски фудбалер Александер Хлеб изјавио је данас да је зажалио што је 2008. године прешао из Арсенала у Барселону јер му није било лепо у Каталонији.

Хлеб је дошао на Ноу Камп као велико појачење за 15.000.000 евра, али није успео да се снађе, па је чак три пута за четири године био на позајмицама у Штутгарту, Бирмингему и Волфсбургу.

"Био сам на играчком врхунцу у Арсеналу и доживео најбоље тренутке у каријери. Играли смо финале Лиге шампиона, изгубили баш од Барселоне и то више памтим него када сам са том екипом освојио. Жалим што нисам остао у Арсеналу јер ми је Венгер био као други отац", рекао је Хлеб за Ројтерс.

Он је свој потез објаснио као логичан у том тренутку јер је Барселона била најјача на Старом континенту.

"Ипак, нисам играо пуно, не кривим тадашњег тренера Гвардиолу, иако је могао да буде професионалнији. Мислим да сам могао да играм још пет година на врхунском нивоу", поручио је садашњи фудбалер БАТЕ Борисова.

Од одласка из Барселоне 2012. године, Хлебова каријера је била у паду, па је играо за Крила Совјетов, Коњу и Генчлербирлиги два пута, пре него што се по други пут вратио у БАТЕ.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар