Kad prelazak u Barselonu predstavlja veliku grešku...!

Žalim što nisam ostao u Arsenalu! "Mislim da sam mogao da igram još pet godina na vrhunskom nivou", poručio je Aleksander Hleb...

Fudbal 11.10.2016 | 21:00
Kad prelazak u Barselonu predstavlja veliku grešku...!
Beloruski fudbaler Aleksander Hleb izjavio je danas da je zažalio što je 2008. godine prešao iz Arsenala u Barselonu jer mu nije bilo lepo u Kataloniji.

Hleb je došao na Nou Kamp kao veliko pojačenje za 15.000.000 evra, ali nije uspeo da se snađe, pa je čak tri puta za četiri godine bio na pozajmicama u Štutgartu, Birmingemu i Volfsburgu.

"Bio sam na igračkom vrhuncu u Arsenalu i doživeo najbolje trenutke u karijeri. Igrali smo finale Lige šampiona, izgubili baš od Barselone i to više pamtim nego kada sam sa tom ekipom osvojio. Žalim što nisam ostao u Arsenalu jer mi je Venger bio kao drugi otac", rekao je Hleb za Rojters.

On je svoj potez objasnio kao logičan u tom trenutku jer je Barselona bila najjača na Starom kontinentu.

"Ipak, nisam igrao puno, ne krivim tadašnjeg trenera Gvardiolu, iako je mogao da bude profesionalniji. Mislim da sam mogao da igram još pet godina na vrhunskom nivou", poručio je sadašnji fudbaler BATE Borisova.

Od odlaska iz Barselone 2012. godine, Hlebova karijera je bila u padu, pa je igrao za Krila Sovjetov, Konju i Genčlerbirligi dva puta, pre nego što se po drugi put vratio u BATE.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar