Капитен Илић пред меч против ПАОК-а: Моцин рекорд, Ивић...

Капитен фудбалера Партизана Саша Илић рекао је да ће у пријатељској утакмици против ПАОК-а имати неколико разлога за славље.

Фудбал 08.10.2016 | 09:30
Капитен Илић пред меч против ПАОК-а: Моцин рекорд, Ивић...
Илић је истакао и да није ни сањао да ће изједначити рекорд клуба по броју наступа – он ће у дуелу са грчким представником изједначити рекорд Момчила Вукотића од 791 наступа за Партизан.

"Вечерас имам три разлога за славље. Први је тај јубилијеј, где стижем неприкосновеног Моцу Вукотића, други је што играмо против ПАОК, који је у братским односима са Партизаном и трећа је што играм против свог најбољег пријатеља Владе Ивића (спортског директора ПАОК). Тако да су то те три ствари које ће обележити утакмицу", рекао је Илић Бети у Београду.

Саша Илић је прошао све селекције Партизана, клуба за који навија, али је казао да не би веровао да му је неко рекао да ће бити рекордер.

"Имао сам снове кад сам био мали: да заиграм за први тим Партизана, да освојим титулу, да дам гол Звезди. После сам био и капитен, али ни на крај памети ми није било да размишљам о овоме. Ја нисам особа која је јурила рекорде, то се једноставно десило. Свестан сам да се кроз историју Партизана прошло много бољих играча од мене, али је ипак лепо да одиграш толико утакмица за клуб који волиш", рекао је Илић.

Капитен фудбалера гледао је утакмицу кошаркашког клуба Партизан против Цибоне у Јадранској лиги.

"Често гледам Партизан, али не долазим често у Пионир зато што већином тада имамо неке тренинге. Сви знају каква је овде атмосфера. Долазим кад имам времена. Партизан има нову екипу, која игра одлично, забележили су две победе, надам се вечерас и трећу", рекао је Илић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар