Kapiten Ilić pred meč protiv PAOK-a: Mocin rekord, Ivić...

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je da će u prijateljskoj utakmici protiv PAOK-a imati nekoliko razloga za slavlje.

Fudbal 08.10.2016 | 09:30
Kapiten Ilić pred meč protiv PAOK-a: Mocin rekord, Ivić...
Ilić je istakao i da nije ni sanjao da će izjednačiti rekord kluba po broju nastupa – on će u duelu sa grčkim predstavnikom izjednačiti rekord Momčila Vukotića od 791 nastupa za Partizan.

"Večeras imam tri razloga za slavlje. Prvi je taj jubilijej, gde stižem neprikosnovenog Mocu Vukotića, drugi je što igramo protiv PAOK, koji je u bratskim odnosima sa Partizanom i treća je što igram protiv svog najboljeg prijatelja Vlade Ivića (sportskog direktora PAOK). Tako da su to te tri stvari koje će obeležiti utakmicu", rekao je Ilić Beti u Beogradu.

Saša Ilić je prošao sve selekcije Partizana, kluba za koji navija, ali je kazao da ne bi verovao da mu je neko rekao da će biti rekorder.

"Imao sam snove kad sam bio mali: da zaigram za prvi tim Partizana, da osvojim titulu, da dam gol Zvezdi. Posle sam bio i kapiten, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da razmišljam o ovome. Ja nisam osoba koja je jurila rekorde, to se jednostavno desilo. Svestan sam da se kroz istoriju Partizana prošlo mnogo boljih igrača od mene, ali je ipak lepo da odigraš toliko utakmica za klub koji voliš", rekao je Ilić.

Kapiten fudbalera gledao je utakmicu košarkaškog kluba Partizan protiv Cibone u Jadranskoj ligi.

"Često gledam Partizan, ali ne dolazim često u Pionir zato što većinom tada imamo neke treninge. Svi znaju kakva je ovde atmosfera. Dolazim kad imam vremena. Partizan ima novu ekipu, koja igra odlično, zabeležili su dve pobede, nadam se večeras i treću", rekao je Ilić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar