Гвардиоли још 150 милиона фунти за појачања!

Управа Манчестер ситија спремна је да обезбеди тренеру Пепу Гвардиоли још 150 милиона фунти за куповину играча, како би појачао тим и освојио трофеје.

Фудбал 10.10.2016 | 19:30
Гвардиоли још 150 милиона фунти за појачања!
Сити је у летњем прелазном року потрошио 175 милиона фунти на трансфере, а управа клуба спремна је да потроши још новца у јануару, како би направила најбољи тим на свету.

Како је пренео Мирор, у Ситију мисле да ће им можда бити потребна два прелазна рока да доведу играче које желе. Гвардиола је уверен да му је потребна неколицина квалитетних играча како би Сити могао да игра озбиљан пресинг и високим темпом, стилом којим је изградио своју репутацију једног од најбољих светских тренера.

Гвардиола наводно у свом тиму жели десног бека Арсенала Ектора Бељерина, за кога медији спекулишу да вреди 40 милиона фунти, као и централног бека Јувентуса Леонарда Бонучија за 60 милиона. Такодје, шпански тренер је заинтересован и за нападача Борусије Дортмунд Пјера Емерика Обамејанга, чији је трансфер процењен на 50 милиона фунти.

Клубови углавном не продају играче на половини сезоне, па је очекивано да Бељерин и Бонучи до лета остану у Арсеналу и Јувентусу.

Британски медији су пренели да Арсенал намерава да понуди двадесетједногодишњем Бељерину нови, побољшани петогодишњи уговор, пошто је за њега заинтересована и Барселона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар