Gvardioli još 150 miliona funti za pojačanja!

Uprava Mančester sitija spremna je da obezbedi treneru Pepu Gvardioli još 150 miliona funti za kupovinu igrača, kako bi pojačao tim i osvojio trofeje.

Fudbal 10.10.2016 | 19:30
Gvardioli još 150 miliona funti za pojačanja!
Siti je u letnjem prelaznom roku potrošio 175 miliona funti na transfere, a uprava kluba spremna je da potroši još novca u januaru, kako bi napravila najbolji tim na svetu.

Kako je preneo Miror, u Sitiju misle da će im možda biti potrebna dva prelazna roka da dovedu igrače koje žele. Gvardiola je uveren da mu je potrebna nekolicina kvalitetnih igrača kako bi Siti mogao da igra ozbiljan presing i visokim tempom, stilom kojim je izgradio svoju reputaciju jednog od najboljih svetskih trenera.

Gvardiola navodno u svom timu želi desnog beka Arsenala Ektora Beljerina, za koga mediji spekulišu da vredi 40 miliona funti, kao i centralnog beka Juventusa Leonarda Bonučija za 60 miliona. Takodje, španski trener je zainteresovan i za napadača Borusije Dortmund Pjera Emerika Obamejanga, čiji je transfer procenjen na 50 miliona funti.

Klubovi uglavnom ne prodaju igrače na polovini sezone, pa je očekivano da Beljerin i Bonuči do leta ostanu u Arsenalu i Juventusu.

Britanski mediji su preneli da Arsenal namerava da ponudi dvadesetjednogodišnjem Beljerinu novi, poboljšani petogodišnji ugovor, pošto je za njega zainteresovana i Barselona.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar