"Нећемо пристати на изборну крађу"

"Никада нећемо пристати на изборну крађу", поручили су из Коалиције "Бијељина побјеђује".

Република Српска 07.10.2016 | 18:43
"Нећемо пристати на изборну крађу"
"Избори су демократски процес кроз који грађани дају повјерење својим представницима и на тај начин дефинишу политичке односе у заједници. Да су избори у Бијељини били поштени, и да није посриједи доказана изборна крађа и превара Коалиција „Бијељина побјеђује“ би то прихватили.

Куповина гласова, манипулација гласачким листићима, мијењање воље гласача и изборна крађа, ствари које је СДС у Бијељини радио током ових локалних избора, су кривична дјела и јасна одлика лажне, заостале и неморалне политике на које Коалиција „Бијељина побјеђује“ никада неће пристати. Против оваквих ствари ћемо се борити свим доступним правним и демократским средствима.

За господина Мићића избори су можда утакмица, игра и забава, којом се служи да би на сваки могући начин сачувао своју позицију и заштитио своје личне интересе", наведено је у саопштењу ове коалиције.

"За Коалицију „Бијељина побјеђује“ избори су демократски израз становника Семберије да желе бољу и љепшу Бијељину, да желе промјене, и то су јасно показали другог октобра. На изборну крађу и прекрајање гласачке воље никада нећемо пристати, и томе ћемо се супроставити.

Бијељина је јасно рекла да хоће промјене, те промјене се морају и десити", поручено је у саопштењу Коалиције "Бијељина побјеђује" др Златко Максимовић.