Капитен поручује: Аустрија? Најважнија утакмица!

Бранислав Ивановић постигао је гол у Кишињеву, у утакмици у којој – како каже – није било превише трзавица, па момци имају снаге да већ у недељу увече нападну Аустријанце свом снагом.

Фудбал 09.10.2016 | 12:30
Капитен поручује: Аустрија? Најважнија утакмица!
Рутинска победа на страни!

Колико нам је тога недостајало, колико смо то ретко успевали...

Молдавских 0:3 добијају на значају, када су "орлови" у питању, не само због тога што је екипа била сигурна и ефикасна, што су освојена прва три бода, већ и због тога што за тријумф у Кишињеву није морао да буде "преоран" терен.

То је приметио и капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић, стрелац једног од голова на "Зимбру" стадиону. Он је изјавио да победа у Молдавији одмах иде у архиву и истакао да екипа жели да победи Аустрију у утакмици која би могла да "преломи"квалификације.

"Отворили смо нервозно, мада смо гледали њихову утакмицу против Велса и знали смо да ће у првих 15 минута изаћи високо, са пресингом. Нисмо се најбоље снашли, али када је после њихове грешке стигао први гол било је лакше јер ми увек причамо о томе да први гол промени цео ток утакмице, растерети се екипа, после смо дали и други и били смо доминантни до краја", рекао је Ивановић новинарима у Кишињеву.

Он је додао да је на полувремену био договор да се што пре речи меч.

"Договорили смо се да још дигнемо ритам, дамо трећи и избегнемо притисак. Треба да будемо задовољни и да се што боље припремимо за Аустрију, утакмицу која је по мом мишљењу једна од најважнијих у целом циклусу. Ова утакмица приказала је снагу и добар правац ове екипе, али мислим да треба што пре да је архивирамо. Добра ствар је што није било великих турбуленција и трзавица, што се нисмо превише потрошили и мислим да смо сачували доста снаге за Аустрију".

Навијачи, и од вас много зависи!

"Надам се да смо овом победом урадили онај минимум који се од нас очекује, победа и да људи виде помак и надам се да ће препознати нашу жељу и доћи на меч са Аустријом. Ми треба да вратимо поверење, а то не може преко ноћи. Ако не буде против Аустрије надам се да ће на следећој бити пуна Маракана", закљичио је Ивановић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар