Видео: Живјела Јужна Америка! Полиција јурила Енера Валенсију по терену да га ухапси!

Апсолутно невероватне сцене стижу из Еквадора, овако нешто се не памти!

Фудбал 07.10.2016 | 13:30
Видео: Живјела Јужна Америка! Полиција јурила Енера Валенсију по терену да га ухапси!
Велика је непознаница шта се дешава са Чилеом у овогодишњим квалификацијама за Мундијал у Русији, пошто је актуелни освајач Копа Америке прегажен од Еквадора са 3:0, али оно што се догодило на Олимпијском стадиону у Киту носи са собом јединствену поруку - Wелцоме то Соутх Америца (Добро дошли у Јужну Америку)!

Јесте Еквадор остварио рутинску и убедљиву победу, али оно што се догодило Енеру Валенсији тешко да је икада забележено у историји фудбала! Наиме, фудбалер Вест Хема на позајмици у Евертону морао је да фолира да је повређен како би избегао дугачку руку закона и да га полиција ухапси, и то насред утакмице!

Апсолутно невероватне и комичне сцене. А ево о чему се заправо ради. Наиме, Валенсија је у домовини тражен човек управо од стране полиције зато што није плаћао алиментацију петогодишњој кћерки.



Управо из тог разлога девојка с којом има дете га је тужила, а у питању је сума од око 13.350 фунти (око 15.000 евра). У међувремену је донета пресуда да Валенсија мора да плати алиментацију или ће завршити у затвору, а изгледа да је фудбалер ипак изабрао ову другу опцију, јер је на све начине желео да избегне исплату.

Њега је полиција тражила на тренингу дан пре утакмице, али и на самом мечу и само чекала тренутак када ће се исти завршити како би га ухапсила, а када је Валенсија то схватио одглумио је повреду, након чега га је медицинско возило одвезло са стадиона, а за њим су трчала двојица припадника милиције.

Комедија!

Ево и голова са меча...



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар