Video: Živjela Južna Amerika! Policija jurila Enera Valensiju po terenu da ga uhapsi!

Apsolutno neverovatne scene stižu iz Ekvadora, ovako nešto se ne pamti!

Fudbal 07.10.2016 | 13:30
Video: Živjela Južna Amerika! Policija jurila Enera Valensiju po terenu da ga uhapsi!
Velika je nepoznanica šta se dešava sa Čileom u ovogodišnjim kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji, pošto je aktuelni osvajač Kopa Amerike pregažen od Ekvadora sa 3:0, ali ono što se dogodilo na Olimpijskom stadionu u Kitu nosi sa sobom jedinstvenu poruku - Welcome to South America (Dobro došli u Južnu Ameriku)!

Jeste Ekvador ostvario rutinsku i ubedljivu pobedu, ali ono što se dogodilo Eneru Valensiji teško da je ikada zabeleženo u istoriji fudbala! Naime, fudbaler Vest Hema na pozajmici u Evertonu morao je da folira da je povređen kako bi izbegao dugačku ruku zakona i da ga policija uhapsi, i to nasred utakmice!

Apsolutno neverovatne i komične scene. A evo o čemu se zapravo radi. Naime, Valensija je u domovini tražen čovek upravo od strane policije zato što nije plaćao alimentaciju petogodišnjoj kćerki.



Upravo iz tog razloga devojka s kojom ima dete ga je tužila, a u pitanju je suma od oko 13.350 funti (oko 15.000 evra). U međuvremenu je doneta presuda da Valensija mora da plati alimentaciju ili će završiti u zatvoru, a izgleda da je fudbaler ipak izabrao ovu drugu opciju, jer je na sve načine želeo da izbegne isplatu.

Njega je policija tražila na treningu dan pre utakmice, ali i na samom meču i samo čekala trenutak kada će se isti završiti kako bi ga uhapsila, a kada je Valensija to shvatio odglumio je povredu, nakon čega ga je medicinsko vozilo odvezlo sa stadiona, a za njim su trčala dvojica pripadnika milicije.

Komedija!

Evo i golova sa meča...



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar