Пијани Гогуа остао без дозволе!

Дефанзивац Партизана Седрик Гогуа је због вожње у пијаном стању кажњен са 17.000 динара и осам месеци забране управљања возилом.

Фудбал 09.10.2016 | 10:00
Пијани Гогуа остао без дозволе!
Штопера црно-белих у недељу, у рутинској контроли, зауставила је патрола саобраћајне полиције. Имао је страну саобраћајну дозволу, а алко-тест је показао да је у том моменту имао 1,72 промила алкохола у крви.

Одман је одведен на трежњење, тако да је ноћ између недеље и понедељка провео у полицијској станици. Ујутро, када се отрезнио, одведен је пред судију за прекршаје који му је одмах изрекао новчану казну и забрану управљања возилом.

Фудбалер из Обале Слоноваче новчани део казне није платио, а по закону има рок од осам дана, тачније до 11. октобра, да се жали на њу. Уколико штопер “парног ваљка” не упути жалбу до тог дана, пресуда постаје правоснажна.

Полиција је рекла своје, али се у Партизану још увек не оглашавају. После његовог привођења из Хумске су штуро поручили да ће разматрати његов случај. Ипак, извесно је да ће бити жестоко кажњен.

Дефанзивац је након доласка Марка Николића био скрајнут, па је код перспективног стратега одиграо само један меч. Тако на 152. вечитом дербију није био ни у протоколу.

Гогуа је ове сезоне одиграо само пет мечева, док чак на девет сусрета није био ни на клупи.

Стандардан код Томића

Седрик Гогуа је изгубио поверење код Марка Николића, али је код бившег стратега Ивана Томића имао осигурано место у првој постави. Након доласка у редове црно-белих је пружао солидне партије, али је у финишу прошле сезоне подбацио. Стога и не чуди што у већем делу августа и септембру није одиграо ниједан меч.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар