Pijani Gogua ostao bez dozvole!

Defanzivac Partizana Sedrik Gogua je zbog vožnje u pijanom stanju kažnjen sa 17.000 dinara i osam meseci zabrane upravljanja vozilom.

Fudbal 09.10.2016 | 10:00
Pijani Gogua ostao bez dozvole!
Štopera crno-belih u nedelju, u rutinskoj kontroli, zaustavila je patrola saobraćajne policije. Imao je stranu saobraćajnu dozvolu, a alko-test je pokazao da je u tom momentu imao 1,72 promila alkohola u krvi.

Odman je odveden na trežnjenje, tako da je noć između nedelje i ponedeljka proveo u policijskoj stanici. Ujutro, kada se otreznio, odveden je pred sudiju za prekršaje koji mu je odmah izrekao novčanu kaznu i zabranu upravljanja vozilom.

Fudbaler iz Obale Slonovače novčani deo kazne nije platio, a po zakonu ima rok od osam dana, tačnije do 11. oktobra, da se žali na nju. Ukoliko štoper “parnog valjka” ne uputi žalbu do tog dana, presuda postaje pravosnažna.

Policija je rekla svoje, ali se u Partizanu još uvek ne oglašavaju. Posle njegovog privođenja iz Humske su šturo poručili da će razmatrati njegov slučaj. Ipak, izvesno je da će biti žestoko kažnjen.

Defanzivac je nakon dolaska Marka Nikolića bio skrajnut, pa je kod perspektivnog stratega odigrao samo jedan meč. Tako na 152. večitom derbiju nije bio ni u protokolu.

Gogua je ove sezone odigrao samo pet mečeva, dok čak na devet susreta nije bio ni na klupi.

Standardan kod Tomića

Sedrik Gogua je izgubio poverenje kod Marka Nikolića, ali je kod bivšeg stratega Ivana Tomića imao osigurano mesto u prvoj postavi. Nakon dolaska u redove crno-belih je pružao solidne partije, ali je u finišu prošle sezone podbacio. Stoga i ne čudi što u većem delu avgusta i septembru nije odigrao nijedan meč.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar