Радоњић: Можда се ово није очекивало...

Тренер Звезде о одличним наступима свог тима на старту такмичарске 2016/17...

Кошарка 07.10.2016 | 11:15
Радоњић: Можда се ово није очекивало...
Црвена звезда мтс фуриозно је почела сезону и у Задру остварила још једну, вероватно и своју најубедљивију победу у том граду.

Црвено-бели нису попуштали од почетка до краја, па су завршили меч са вођством од убедљивих 37 поена разлике.

Коментаришући тријумф свог тима у хали "Крешимир Ћосић", Дејан Радоњић је рекао:

"Добро смо кренули у меч и изгледало је на старту да ће то тако да буде до краја, али Задар је наравно одговорио, што сам и очекивао. Међутим, већи избор играча и разлика, која је очигледно у нашој страни, дошли су до изражаја како је време одмицало. Задар има проблема и са повређеним играчима и то се осетило до краја. То смо искористили да направимо разлику, која је ипак била превелика".

Шеф струке црвено-белих био је упитан и која је тајна доброг почетка сезоне његовог тима.

"Пре свега, јако добро смо радили на припремама и са минималним проблемима спровели у дело све што смо планирали. Играчи су долазили постепено, укључивали се у рад, имали смо времена да подигнемо ниво спремности, иако сваки тренер жели да му екипа што раније буде на окупу, што се нама ни ове сезоне није догодило. Искористили смо пријатељске утакмице да дођемо до коректног нивоа и довољно спремни дочекали почетак", објаснио је Радоњић.

Подвлачећи црту, тренер Звезде додао је и...

"Могуће да се није очекивало да на старту будемо овако добри, с обзиром на чињеницу да се зна да нисмо попунили тим, али задовољан сам пруженим и тиме како смо изгледали, свестан чињенице да ће овај распоред, који је тежак, за нас представљати и лакши део наспрам онога што долази - пет недеља са по два меча у ЕЛ, плус путовања, плус мечеви АБА лиге. Биће потребно да видимо како ће све то да изгледа и како ће се то рефлектовати на тим и на игре екипе у оба такмичења".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар