Radonjić: Možda se ovo nije očekivalo...

Trener Zvezde o odličnim nastupima svog tima na startu takmičarske 2016/17...

Košarka 07.10.2016 | 11:15
Radonjić: Možda se ovo nije očekivalo...
Crvena zvezda mts furiozno je počela sezonu i u Zadru ostvarila još jednu, verovatno i svoju najubedljiviju pobedu u tom gradu.

Crveno-beli nisu popuštali od početka do kraja, pa su završili meč sa vođstvom od ubedljivih 37 poena razlike.

Komentarišući trijumf svog tima u hali "Krešimir Ćosić", Dejan Radonjić je rekao:

"Dobro smo krenuli u meč i izgledalo je na startu da će to tako da bude do kraja, ali Zadar je naravno odgovorio, što sam i očekivao. Međutim, veći izbor igrača i razlika, koja je očigledno u našoj strani, došli su do izražaja kako je vreme odmicalo. Zadar ima problema i sa povređenim igračima i to se osetilo do kraja. To smo iskoristili da napravimo razliku, koja je ipak bila prevelika".

Šef struke crveno-belih bio je upitan i koja je tajna dobrog početka sezone njegovog tima.

"Pre svega, jako dobro smo radili na pripremama i sa minimalnim problemima sproveli u delo sve što smo planirali. Igrači su dolazili postepeno, uključivali se u rad, imali smo vremena da podignemo nivo spremnosti, iako svaki trener želi da mu ekipa što ranije bude na okupu, što se nama ni ove sezone nije dogodilo. Iskoristili smo prijateljske utakmice da dođemo do korektnog nivoa i dovoljno spremni dočekali početak", objasnio je Radonjić.

Podvlačeći crtu, trener Zvezde dodao je i...

"Moguće da se nije očekivalo da na startu budemo ovako dobri, s obzirom na činjenicu da se zna da nismo popunili tim, ali zadovoljan sam pruženim i time kako smo izgledali, svestan činjenice da će ovaj raspored, koji je težak, za nas predstavljati i lakši deo naspram onoga što dolazi - pet nedelja sa po dva meča u EL, plus putovanja, plus mečevi ABA lige. Biće potrebno da vidimo kako će sve to da izgleda i kako će se to reflektovati na tim i na igre ekipe u oba takmičenja".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar