Шушка се: Бензема се враћа?!

Врх ФС Француске жели нападача Реала поново у репрезентацији...

Фудбал 08.10.2016 | 19:00
Шушка се: Бензема се враћа?!
Пробни балон да се „смекша“ тврдокорни став јавности и селектора или стварно план о повратку Карима Бенземе у репрезентацију? Све је могуће у случају Француске, после јавног обраћања председника тамошњег Фудбалског савеза Ноела ла Греа којим најављује могућност да центарфор Реал Мадрида поново обуче плави дрес.

Само, остаје нејасно како ће на то реаговати свлачионица, која је морала беспоговорно да прихвати Бенземино искључење из државног тима после секс скандала прошле године, у коме је оптужен да је видео снимцима уцењивао колегу из репрезентације Метјуа Валбуену.

Изгледа да су у Паризу решили да му то забораве.

„Нисам присталица идеје да се људи кажњавају доживотно. Процес је у току и мој лични став је да ће суђење Бенземи поново бити одложено. Можда се Карим ускоро врати на списак“, рекао је Ле Гре за Фигаро.

Бензема је последњи од 81. меча за Француску одиграо 8. октиобра прошле године против Јерменије, кад је постигао два гола. Без обзира што Триколори имају сјајан нападачки потенцијал у виду Марсијала, Жињака, Фекира, Гамеира и Гризмана, судећи баш према речима актуленог шпица Атлетико Мадрида

„Недостаје нам, наравно да бих волео да се Карим врати“, поручио је Гризман.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар