Šuška se: Benzema se vraća?!

Vrh FS Francuske želi napadača Reala ponovo u reprezentaciji...

Fudbal 08.10.2016 | 19:00
Šuška se: Benzema se vraća?!
Probni balon da se „smekša“ tvrdokorni stav javnosti i selektora ili stvarno plan o povratku Karima Benzeme u reprezentaciju? Sve je moguće u slučaju Francuske, posle javnog obraćanja predsednika tamošnjeg Fudbalskog saveza Noela la Grea kojim najavljuje mogućnost da centarfor Real Madrida ponovo obuče plavi dres.

Samo, ostaje nejasno kako će na to reagovati svlačionica, koja je morala bespogovorno da prihvati Benzemino isključenje iz državnog tima posle seks skandala prošle godine, u kome je optužen da je video snimcima ucenjivao kolegu iz reprezentacije Metjua Valbuenu.

Izgleda da su u Parizu rešili da mu to zaborave.

„Nisam pristalica ideje da se ljudi kažnjavaju doživotno. Proces je u toku i moj lični stav je da će suđenje Benzemi ponovo biti odloženo. Možda se Karim uskoro vrati na spisak“, rekao je Le Gre za Figaro.

Benzema je poslednji od 81. meča za Francusku odigrao 8. oktiobra prošle godine protiv Jermenije, kad je postigao dva gola. Bez obzira što Trikolori imaju sjajan napadački potencijal u vidu Marsijala, Žinjaka, Fekira, Gameira i Grizmana, sudeći baš prema rečima aktulenog špica Atletiko Madrida

„Nedostaje nam, naravno da bih voleo da se Karim vrati“, poručio je Grizman.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar