Ранијери: У Риму постоје Колосеум, базилика Светог Петра и Франческо Тоти!

Тренер Лестера у родном граду причао о стању у италијанском фудбалу.

Фудбал 15.10.2016 | 18:00
Ранијери: У Риму постоје Колосеум, базилика Светог Петра и Франческо Тоти!
Клаудио Ранијери, тренер Лестера, искористио је репрезентативну паузу како би отпутовао у родни Рим и примио награду за достигнуће сезоне што свакако титула у Премијер лиги са Лисицама јесте.

Искористили су новинари у италијанској престоници прилику да са Ранијеријем причају о различитим темама, а неизбежна је била и Франческо Тоти.

“Нисам покушао да га ’намамим’ у Лестер. Знате, у Риму имате Колосеум, катедралу Светог петра и Франческа Тотија. Толико је важан за Рим. Док год се он забавља на терену, а то га је и задржало на терену оволике године. Зашто сада да стане? Фудбалер његових квалитета може да игра још годинама“, рекао је Ранијери италијанским медијима.

Говорећи о новој сезони Серије А, Ранијери је апострофирао актуелног првака Јувентус.

“Марицио Сари је у праву. Јувентус делује као да је са друге планете. Он је искрен, прича истину, а то не значи да не верује у своје екипу и да неће урадити све да га победи. Тренер увек мора да каже шта мисли, а реалност је таква каквом ју је описао Сари. Јувентус има хијерархију у клубу. То је оно прво што остали морају да направе ако хоће да их сруше“, додао је Ранијери.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар