Ranijeri: U Rimu postoje Koloseum, bazilika Svetog Petra i Frančesko Toti!

Trener Lestera u rodnom gradu pričao o stanju u italijanskom fudbalu.

Fudbal 15.10.2016 | 18:00
Ranijeri: U Rimu postoje Koloseum, bazilika Svetog Petra i Frančesko Toti!
Klaudio Ranijeri, trener Lestera, iskoristio je reprezentativnu pauzu kako bi otputovao u rodni Rim i primio nagradu za dostignuće sezone što svakako titula u Premijer ligi sa Lisicama jeste.

Iskoristili su novinari u italijanskoj prestonici priliku da sa Ranijerijem pričaju o različitim temama, a neizbežna je bila i Frančesko Toti.

“Nisam pokušao da ga ’namamim’ u Lester. Znate, u Rimu imate Koloseum, katedralu Svetog petra i Frančeska Totija. Toliko je važan za Rim. Dok god se on zabavlja na terenu, a to ga je i zadržalo na terenu ovolike godine. Zašto sada da stane? Fudbaler njegovih kvaliteta može da igra još godinama“, rekao je Ranijeri italijanskim medijima.

Govoreći o novoj sezoni Serije A, Ranijeri je apostrofirao aktuelnog prvaka Juventus.

“Maricio Sari je u pravu. Juventus deluje kao da je sa druge planete. On je iskren, priča istinu, a to ne znači da ne veruje u svoje ekipu i da neće uraditi sve da ga pobedi. Trener uvek mora da kaže šta misli, a realnost je takva kakvom ju je opisao Sari. Juventus ima hijerarhiju u klubu. To je ono prvo što ostali moraju da naprave ako hoće da ih sruše“, dodao je Ranijeri.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar