Бошко Јанковић опет у Серији А?!

Искусни офанзивац близу је договора са познатим италијанским тимом.

Фудбал 08.10.2016 | 13:00
Бошко Јанковић опет у Серији А?!
Иако је и овог лета нагађано да би Бошко Јанковић (32) могао да се врати у Црвену звезду, то се није догодило. Некадашњи репрезентативац Србије надомак је повратка у Серију А.

Према писању италијанских медија, некадашњи ђак црвено-белих и дугогодишњи интернационалац близу је договора са Удинезеом, који је пре три дана преузео искусни тренер Луиђи Делнери.

Њих двојица сарађивали су и прошле сезоне у Верони, а и пре тога у Ђенови, за коју је Јанковић играо пет година (87 утакмица, 14 голова).

Један од љубимаца навијача Звезде игра у Италији од 2007, када се из Мајорке преселио у Палермо, чији је дрес носио до одласка међу Ђеновљане 2008. Прошле сезоне, као и две претходне, Јанковић је био члан Вероне и због повреда је у такмичарској 2015/16 наступио на само 15 утакмица и постигао један гол.

Да ли ће му се трећи пут у каријери укрстити пут са Делнеријем (66) - брзо би могло да буде познато, јер би искусни тренер очигледно могао да брзо посегне за радикалним променама у посрнулом саставу бело-црних са Фриулија, који тренутно заузимају 16. место на табели. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар