Boško Janković opet u Seriji A?!

Iskusni ofanzivac blizu je dogovora sa poznatim italijanskim timom.

Fudbal 08.10.2016 | 13:00
Boško Janković opet u Seriji A?!
Iako je i ovog leta nagađano da bi Boško Janković (32) mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, to se nije dogodilo. Nekadašnji reprezentativac Srbije nadomak je povratka u Seriju A.

Prema pisanju italijanskih medija, nekadašnji đak crveno-belih i dugogodišnji internacionalac blizu je dogovora sa Udinezeom, koji je pre tri dana preuzeo iskusni trener Luiđi Delneri.

Njih dvojica sarađivali su i prošle sezone u Veroni, a i pre toga u Đenovi, za koju je Janković igrao pet godina (87 utakmica, 14 golova).

Jedan od ljubimaca navijača Zvezde igra u Italiji od 2007, kada se iz Majorke preselio u Palermo, čiji je dres nosio do odlaska među Đenovljane 2008. Prošle sezone, kao i dve prethodne, Janković je bio član Verone i zbog povreda je u takmičarskoj 2015/16 nastupio na samo 15 utakmica i postigao jedan gol.

Da li će mu se treći put u karijeri ukrstiti put sa Delnerijem (66) - brzo bi moglo da bude poznato, jer bi iskusni trener očigledno mogao da brzo posegne za radikalnim promenama u posrnulom sastavu belo-crnih sa Friulija, koji trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar