Санчез и Озил деру Арсенал!

Како пронаћи 40.000.000 евра које немаш?! Звезде Тобџија постављају немогуће услове управи лондонског тима!

Фудбал 07.10.2016 | 19:00
Санчез и Озил деру Арсенал!
За навијаче Арсенала најзанимљивија вест овог јутра осванула је на последњој страни лондонског Тајмса, који се бави продужењем уговора најбољих фудбалера ТобџијаАлексиса Санчеза и Месута Озила. Наслов је довољно интригрантан – Санчез и Озил траже 280.000 евра недељно.

Да би вам било лакше, њих двојица захтевају годишњу плату од 13.500.000 евра, без бонуса и осталих награда, а иначе познати лист ову информацију је објавио под вињетом ексклузивно. Немац и Чилеанац желе да искористе чињеницу да Арсенал жели што пре да их „блиндира“, поготово јер им уговори истичу у лето 2018. године.

Када на гомилу ставите новац који траже ова двојица фудбалера, јасно је да ће Арсенал морати озбиљно да инвестира у њихов останак, а питање је где ће наћи паре. Преговори и потписивање новог уговора са Санчезом и Озилом могли би да коштају Тобџије преко 40.000.000 евра скупље него што је то буџетом предвиђено, али то је цена жеље да се задрже најбољи.

Преговори са агентима фудбалера интензивирани су ових дана, док су Санчез и Озил са својим репрезентацијама, а заступници обојице фудбалера траже 90.000 евра више од новца који тренутно зарађују. Иначе, преговори Арсенала са агентима Чилеанца и Немца трају већ пуних годину дана, подсећа Тајмс, али делује као да се играчима не жури.

Већина навијача Тобџија би наравно волела да се договор са главним звездама клуба ускоро озваничи, али то неће ићи баш тако лако. Најновија дешавања ће, пише Тајмс, само појачати нагађања да Арсен Венгер на лето напушта функцију менаџера после више од 20 година на кормилу славног клуба.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар