Sančez i Ozil deru Arsenal!

Kako pronaći 40.000.000 evra koje nemaš?! Zvezde Tobdžija postavljaju nemoguće uslove upravi londonskog tima!

Fudbal 07.10.2016 | 19:00
Sančez i Ozil deru Arsenal!
Za navijače Arsenala najzanimljivija vest ovog jutra osvanula je na poslednjoj strani londonskog Tajmsa, koji se bavi produženjem ugovora najboljih fudbalera TobdžijaAleksisa Sančeza i Mesuta Ozila. Naslov je dovoljno intrigrantan – Sančez i Ozil traže 280.000 evra nedeljno.

Da bi vam bilo lakše, njih dvojica zahtevaju godišnju platu od 13.500.000 evra, bez bonusa i ostalih nagrada, a inače poznati list ovu informaciju je objavio pod vinjetom ekskluzivno. Nemac i Čileanac žele da iskoriste činjenicu da Arsenal želi što pre da ih „blindira“, pogotovo jer im ugovori ističu u leto 2018. godine.

Kada na gomilu stavite novac koji traže ova dvojica fudbalera, jasno je da će Arsenal morati ozbiljno da investira u njihov ostanak, a pitanje je gde će naći pare. Pregovori i potpisivanje novog ugovora sa Sančezom i Ozilom mogli bi da koštaju Tobdžije preko 40.000.000 evra skuplje nego što je to budžetom predviđeno, ali to je cena želje da se zadrže najbolji.

Pregovori sa agentima fudbalera intenzivirani su ovih dana, dok su Sančez i Ozil sa svojim reprezentacijama, a zastupnici obojice fudbalera traže 90.000 evra više od novca koji trenutno zarađuju. Inače, pregovori Arsenala sa agentima Čileanca i Nemca traju već punih godinu dana, podseća Tajms, ali deluje kao da se igračima ne žuri.

Većina navijača Tobdžija bi naravno volela da se dogovor sa glavnim zvezdama kluba uskoro ozvaniči, ali to neće ići baš tako lako. Najnovija dešavanja će, piše Tajms, samo pojačati nagađanja da Arsen Venger na leto napušta funkciju menadžera posle više od 20 godina na kormilu slavnog kluba.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar