Након смањења казне - Шарапова у Лас Вегасу дио хуманитарне акције!

Руска тенисерка Марија Шарапова вратиће се ове недеље на терен, први пут откако јој је умањена суспензија, пошто ће учествовати у хуманитарном мечу у Лас Вегасу.

Тенис 10.10.2016 | 08:45
Након смањења казне - Шарапова у Лас Вегасу дио хуманитарне акције!
Како су саопштили организатори, догађај у понедељак у Лас Вегасу водиће легендарна тенисерка Били Џин Кинг и славни певач Елтон Џон, у чију ће фондацију за борбу против сиде отићи сва прикупљена средства.

Шарапова је рекла да је "заиста узбуђена што ће се вратити на терен за тако важну ствар" и "да се радује великој ноћи тениса". Осим ње, у мечу ће учествовати бивши тенисери Џон Мекинро, Енди Родик, Мартина Навратилова, Марди Фиш, Марк Филипусис и Лајзел Хубер.

Шарапова је почетком јуна суспендована на две године пошто је у марту признала да су њени допинг резултати на Аустралијан опену били позитивни на забрањену супстанцу мелдонијум. Она је рекла да није знала да је тај лек забрањен и да га је користила због проблема са срцем.

Суд за Спортску арбитражу је у уторак за девет месеци умањо њену суспензију, па ће се Шарапова такмичењима вратити у априлу.

Извор: Бета-АП

Коментари / 0

Оставите коментар