Толе Караџић уједињује Партизан?!

Помињање Караџића међу члановима обе сукобљене групе у Партизану довело је до тога да некадашњег председника ФСС многи виде као логично решење и коначан избор.

Фудбал 07.10.2016 | 00:00
Толе Караџић уједињује Партизан?!
Фудбалски клуб Партизан ускоро би требало да добије председника, а по свему судећи „част“ да повуче Парни Ваљак имаће Томислав Караџић као кандидат чланова позиције и опозиције, који у доскорашњем првом човеку ФСС виде спасиоца црно-белих, пише Спортски журнал.

Караџић је и раније фигурирао као једна од опција за председничко место на којем је већ био у сезони 2007/08. Он се није појавио ни на септембарским изборима, а тим чином је ускратио постизање кворума позиција која је у међувремену председничког кандидатаИвана Ћурковића заменила Милорадом Вучелићем.

Помињање Караџића међу члановима обе сукобљене групе у Партизану довело је до тога да некадашњег председника ФСС многи виде као логично решење и коначан избор за клуб чији дуг тренутно износи између 17.000.000 и 20.000.000 евра.

ТИм пре што је у међувремену и Вучелић чини се, изгубио подршку пре свих у Хумској и даље веома утицајног Жарка Зечевића и његових сарадника. Најбољи доказ за то је и потезМилета Јовичића који је недавно пустио клубу меницу од 100.000 евра након чега је искључен из рада управе.

Иначе, Журнал пише и да ће уколико се две стране не договоре и пронађу решење, Партизан морати да изабере председника без присуства и учешћа у раду 12 чланова против које је опозиција предвођена Ненадом Бјековићем поднела тужбу Првом основном суду због незаконитих промена делегата.

То би практично значило да право гласа, поред осталих, не би могли да имају ни Милорад Вучелић, ни Владимир Вулетић који су убачени у Скупштину уместо Остоје Мијаиловића иДрагољуба Вукадиновића.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар