Tole Karadžić ujedinjuje Partizan?!

Pominjanje Karadžića među članovima obe sukobljene grupe u Partizanu dovelo je do toga da nekadašnjeg predsednika FSS mnogi vide kao logično rešenje i konačan izbor.

Fudbal 07.10.2016 | 00:00
Tole Karadžić ujedinjuje Partizan?!
Fudbalski klub Partizan uskoro bi trebalo da dobije predsednika, a po svemu sudeći „čast“ da povuče Parni Valjak imaće Tomislav Karadžić kao kandidat članova pozicije i opozicije, koji u doskorašnjem prvom čoveku FSS vide spasioca crno-belih, piše Sportski žurnal.

Karadžić je i ranije figurirao kao jedna od opcija za predsedničko mesto na kojem je već bio u sezoni 2007/08. On se nije pojavio ni na septembarskim izborima, a tim činom je uskratio postizanje kvoruma pozicija koja je u međuvremenu predsedničkog kandidataIvana Ćurkovića zamenila Miloradom Vučelićem.

Pominjanje Karadžića među članovima obe sukobljene grupe u Partizanu dovelo je do toga da nekadašnjeg predsednika FSS mnogi vide kao logično rešenje i konačan izbor za klub čiji dug trenutno iznosi između 17.000.000 i 20.000.000 evra.

TIm pre što je u međuvremenu i Vučelić čini se, izgubio podršku pre svih u Humskoj i dalje veoma uticajnog Žarka Zečevića i njegovih saradnika. Najbolji dokaz za to je i potezMileta Jovičića koji je nedavno pustio klubu menicu od 100.000 evra nakon čega je isključen iz rada uprave.

Inače, Žurnal piše i da će ukoliko se dve strane ne dogovore i pronađu rešenje, Partizan morati da izabere predsednika bez prisustva i učešća u radu 12 članova protiv koje je opozicija predvođena Nenadom Bjekovićem podnela tužbu Prvom osnovnom sudu zbog nezakonitih promena delegata.

To bi praktično značilo da pravo glasa, pored ostalih, ne bi mogli da imaju ni Milorad Vučelić, ni Vladimir Vuletić koji su ubačeni u Skupštinu umesto Ostoje Mijailovića iDragoljuba Vukadinovića.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar