Одбијте каталонске „але“, у току је „блиндирање“ Дибале!

Аргентинац не размишља о томе да напусти Торино, упркос интересовању клуба са Ноу Кампа.

Фудбал 13.10.2016 | 15:00
Одбијте каталонске „але“, у току је „блиндирање“ Дибале!
Барселона је одмах добила негативан одговор, иако још званично није ни послала понуду за Паола Дибала. Млади нападач је одбацио све спекулације о одласку из Торина, јер тек треба да се докаже у дресу Јувентуса, иако је још прошле сезоне у потпуности оправдао уложен новац Старе даме за његову куповину.

Петоструки узастопни шампион Италије је за његов трансфер издвојио 32.000.000 евра, али је већ сада одлучио да "блиндира" његов уговор у клубу.

"Не мислим да идем било где другде, близу сам потписивања новог уговра, који ће ме поново везати за Јувентус. Још сам на почетку каријере и морам много да ради. Не можете да мислите да сте супериорни, јер тако нећете постати врхунски играч", каже Дибала.

Играње са Лионелом Месијем је огромна ствар, али тренутно је то могуће само у репрезентативном дресу. Ипак, ас Барселоне је тренутно повређен и неће играти у квалификационим мечевима са Перуом и Парагвајем.

"Играње са невероватном појавом каква је Лионел Меси сан је сваког играча, укључујући и мене. Биће тешко заменити га у овим мечевима. До сада сам га видео само играјући Плејстејшн. Успео сам да остварим сан играјући поред Ђанлуиђија Буфона, најбољег голмана у историји фудбала", рекао је Дибала.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар