Odbijte katalonske „ale“, u toku je „blindiranje“ Dibale!

Argentinac ne razmišlja o tome da napusti Torino, uprkos interesovanju kluba sa Nou Kampa.

Fudbal 13.10.2016 | 15:00
Odbijte katalonske „ale“, u toku je „blindiranje“ Dibale!
Barselona je odmah dobila negativan odgovor, iako još zvanično nije ni poslala ponudu za Paola Dibala. Mladi napadač je odbacio sve spekulacije o odlasku iz Torina, jer tek treba da se dokaže u dresu Juventusa, iako je još prošle sezone u potpunosti opravdao uložen novac Stare dame za njegovu kupovinu.

Petostruki uzastopni šampion Italije je za njegov transfer izdvojio 32.000.000 evra, ali je već sada odlučio da "blindira" njegov ugovor u klubu.

"Ne mislim da idem bilo gde drugde, blizu sam potpisivanja novog ugovra, koji će me ponovo vezati za Juventus. Još sam na početku karijere i moram mnogo da radi. Ne možete da mislite da ste superiorni, jer tako nećete postati vrhunski igrač", kaže Dibala.

Igranje sa Lionelom Mesijem je ogromna stvar, ali trenutno je to moguće samo u reprezentativnom dresu. Ipak, as Barselone je trenutno povređen i neće igrati u kvalifikacionim mečevima sa Peruom i Paragvajem.

"Igranje sa neverovatnom pojavom kakva je Lionel Mesi san je svakog igrača, uključujući i mene. Biće teško zameniti ga u ovim mečevima. Do sada sam ga video samo igrajući Plejstejšn. Uspeo sam da ostvarim san igrajući pored Đanluiđija Bufona, najboljeg golmana u istoriji fudbala", rekao je Dibala.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar