Језиви кловнови ходају по САД и плаше људе

Бизарна "мода" у САД - поједини се облаче као застрашујући кловнови и плаше људе. Сад преплашени хоће да пуцају у њих! Иста идеја се пренела и у Велику Британију.

Свијет 05.10.2016 | 20:10
Језиви кловнови ходају по САД и плаше људе
Све је почело као шала, али се онда та "шала" раширила по разним државама САД. "Епидемија" језивих кловнова захватила је готово све делове Америке, али и Велике Британије.

Појединци обучени у костиме страшних кловнова, попут оних из филмова страве и ужаса, тумарају по градовима, мањим местима, школама, шумама и плаше сваког на кога наиђу. Али, није само идеја да се плаше људи већ ту има и озбиљнијих кривичних дела, попут елемената педофолије (намамљивања деце у шуму), сексуалног злостављања...

Може вам се догодити да идете колима, а насред пута стоји кловн.

Било је чак и извештаја да су поједини "кловнови" нападали људе, а цео случај је дошао и до Беле куће, чији је представник рекао да локалне власти треба озбиљније да се позабаве тим проблемом.

Готово да нема краја Америке у којој се нису појављивали "језиви кловнови" како су их описивали они који су позивали полицију у помоћ. Најдрастичнији случај догодио се у Пенсилванији где је 16-годишњак избоден на смрт јер је носио маску кловна.

У Тенесију је регистрована пљачка банке, а пљачкаши су били... погађате, кловнови.

Многима су преко главе ове болесне шале и озбиљне претње, а полиција се сада суочава са новим проблемом - има оних који би да се са "кловновима" обрачујају употребом ватреног оружја. Наравно, нису сви кловнови опасни, али је људима дозлогрдило и сада се организују против њих.

Цела ова идеја пренела се и "преко баре", у Велику Британију где је забележено застрашивање деце школског узраста у Њукаслу, Единбургу...





Извор: Мондо.рс
Фото: Тим Боyле/Гуливер/Геттy Имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

з

07.10.2016 09:20

Знало се , да ће од Покемона нешто бити . Напредује !

ОДГОВОРИТЕ