Jezivi klovnovi hodaju po SAD i plaše ljude

Bizarna "moda" u SAD - pojedini se oblače kao zastrašujući klovnovi i plaše ljude. Sad preplašeni hoće da pucaju u njih! Ista ideja se prenela i u Veliku Britaniju.

Svijet 05.10.2016 | 20:10
Jezivi klovnovi hodaju po SAD i plaše ljude
Sve je počelo kao šala, ali se onda ta "šala" raširila po raznim državama SAD. "Epidemija" jezivih klovnova zahvatila je gotovo sve delove Amerike, ali i Velike Britanije.

Pojedinci obučeni u kostime strašnih klovnova, poput onih iz filmova strave i užasa, tumaraju po gradovima, manjim mestima, školama, šumama i plaše svakog na koga naiđu. Ali, nije samo ideja da se plaše ljudi već tu ima i ozbiljnijih krivičnih dela, poput elemenata pedofolije (namamljivanja dece u šumu), seksualnog zlostavljanja...

Može vam se dogoditi da idete kolima, a nasred puta stoji klovn.

Bilo je čak i izveštaja da su pojedini "klovnovi" napadali ljude, a ceo slučaj je došao i do Bele kuće, čiji je predstavnik rekao da lokalne vlasti treba ozbiljnije da se pozabave tim problemom.

Gotovo da nema kraja Amerike u kojoj se nisu pojavljivali "jezivi klovnovi" kako su ih opisivali oni koji su pozivali policiju u pomoć. Najdrastičniji slučaj dogodio se u Pensilvaniji gde je 16-godišnjak izboden na smrt jer je nosio masku klovna.

U Tenesiju je registrovana pljačka banke, a pljačkaši su bili... pogađate, klovnovi.

Mnogima su preko glave ove bolesne šale i ozbiljne pretnje, a policija se sada suočava sa novim problemom - ima onih koji bi da se sa "klovnovima" obračujaju upotrebom vatrenog oružja. Naravno, nisu svi klovnovi opasni, ali je ljudima dozlogrdilo i sada se organizuju protiv njih.

Cela ova ideja prenela se i "preko bare", u Veliku Britaniju gde je zabeleženo zastrašivanje dece školskog uzrasta u Njukaslu, Edinburgu...





Izvor: Mondo.rs
Foto: Tim Boyle/Guliver/Getty Images

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

z

07.10.2016 09:20

Znalo se , da će od Pokemona nešto biti . Napreduje !

ODGOVORITE