СП: Муслин зна састав, не брине о ривалу и терену...

"Не верујем да могу да нас изненаде, не знамо само састав, али урадили смо анализу и имаћемо одговор на све опције током игре", каже селектор "орлова".

Фудбал 05.10.2016 | 21:00
СП: Муслин зна састав, не брине о ривалу и терену...
Важна утакмица је пред фудбалерима Србије. Не толико на резултатском плану, јер су квалификације за Светско првенство у Русији тек почеле и има још много да се игра, колико за самопуздање тима и атмосферу у јавности.

Неуспех у Молдавији био би још један шамар навијачима, а сигурно би утицао и на издање против Аустрије у недељу у Београду.

Зато је веома важно да "орлови", после почетног ремија са Републиком Ирском у Београду (2:2) у четвртак (20.45) у Кишињеву забележе победу у другом колу квалификација за Мундијал 2018.

"Морамо да скупљамо бодове и на неки начин надокнадимо изгубљена два против Ираца која смо заслужили", свестан је селектор Славољуб Муслин значаја утакмице која следи.

Додао је да зна тим који ће извести на терен од првог минута, као и да се не плаши да би противник могао значајно да га изненади.

"Немам дилему око састава, играчи знају тим, такође. Тако вежбамо. Наравно, увек нешто може да се промени, али знам тим. Видео сам и терен, одличан је, добрих је димензија, у нормалним размерама и то је добро јер против Ираца нам је терен правио доста проблема", подсетио је Муслин и надовезао се:

"Не верујем да могу да нас изненаде, не знамо само састав, али урадили смо анализу и имаћемо одговор на све опције током игре".

Крилни фудбалер московског ЦСКА и наше репрезентације, Зоран Тошић, рекао је да очекује тешку утакмицу у Молдавији, али и победу.

"Мислим да нас очекује тешка утакмица, данас нема лаких противника, поготово кад гостујеш. Они ће бити мотивисани додатно због пораза у првој утакмици, али ми размишљамо само о победи и све ћемо урадити да дођемо до ње", изјавио је Тошић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар