SP: Muslin zna sastav, ne brine o rivalu i terenu...

"Ne verujem da mogu da nas iznenade, ne znamo samo sastav, ali uradili smo analizu i imaćemo odgovor na sve opcije tokom igre", kaže selektor "orlova".

Fudbal 05.10.2016 | 21:00
SP: Muslin zna sastav, ne brine o rivalu i terenu...
Važna utakmica je pred fudbalerima Srbije. Ne toliko na rezultatskom planu, jer su kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji tek počele i ima još mnogo da se igra, koliko za samopuzdanje tima i atmosferu u javnosti.

Neuspeh u Moldaviji bio bi još jedan šamar navijačima, a sigurno bi uticao i na izdanje protiv Austrije u nedelju u Beogradu.

Zato je veoma važno da "orlovi", posle početnog remija sa Republikom Irskom u Beogradu (2:2) u četvrtak (20.45) u Kišinjevu zabeleže pobedu u drugom kolu kvalifikacija za Mundijal 2018.

"Moramo da skupljamo bodove i na neki način nadoknadimo izgubljena dva protiv Iraca koja smo zaslužili", svestan je selektor Slavoljub Muslin značaja utakmice koja sledi.

Dodao je da zna tim koji će izvesti na teren od prvog minuta, kao i da se ne plaši da bi protivnik mogao značajno da ga iznenadi.

"Nemam dilemu oko sastava, igrači znaju tim, takođe. Tako vežbamo. Naravno, uvek nešto može da se promeni, ali znam tim. Video sam i teren, odličan je, dobrih je dimenzija, u normalnim razmerama i to je dobro jer protiv Iraca nam je teren pravio dosta problema", podsetio je Muslin i nadovezao se:

"Ne verujem da mogu da nas iznenade, ne znamo samo sastav, ali uradili smo analizu i imaćemo odgovor na sve opcije tokom igre".

Krilni fudbaler moskovskog CSKA i naše reprezentacije, Zoran Tošić, rekao je da očekuje tešku utakmicu u Moldaviji, ali i pobedu.

"Mislim da nas očekuje teška utakmica, danas nema lakih protivnika, pogotovo kad gostuješ. Oni će biti motivisani dodatno zbog poraza u prvoj utakmici, ali mi razmišljamo samo o pobedi i sve ćemo uraditi da dođemo do nje", izjavio je Tošić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar