Наредних дана киша и прохладно вријеме

У Републици Српској ће наредних дана углавном бити прохладно, уз честу кишу, потврђено је Срни у Републичком хидрометеоролошком заводу.

Република Српска 05.10.2016 | 13:09
Наредних дана киша и прохладно вријеме
Сутра ће у Српској током дана бити претежно сунчано уз малу до умјерену облачност и неколико степени топлије. Највиша дневна температура ваздуха биће од 14 до 19 степени Целзијусових.

У петак, 7. октобра, на југу и истоку земље очекује се облачно вријеме са кишом, а средином дана биће и јачих падавина, поготово на југу Херцеговине.

"Крајем дана киша ће постепено престати. На сјеверу остаје претежно суво и облачно вријеме, док је слаба киша могућа само понегдје у Крајини. Највиша дневна температура ваздуха ће бити од девет до 16 степени", рекла је дежурни метеоролог Милица Ђорђевић.

У суботу, 8. октобра, током дана се очекују сунчани периоди уз умјерену облачност. Највиша дневна температура ваздуха неће бити виша од 16 степени Целзијусових.

У недјељу, 9. октобра, средином дана се очекују падавине које ће постепено јачати, а до вечери киша ће падати и у већини осталих предјела Српске. Највиша дневна температура ваздуха биће од девет степени на западу до 18 степени на југу и истоку земље.

У понедјељак, 10. октобра, киша ће постепено слабити. У уторак се очекује суво у првом дијелу дана, а поподне опет киша.

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар