Енди Мари: Улазила је тихо и мазила ме је док спавам...! Молим?!

Новинарка је била спремна за интервју, али не и за неке од одговора. Мари је био баш искрен и открио неке помало невероватне детаље из своје каријере.

Тенис 09.10.2016 | 21:45
Енди Мари: Улазила је тихо и мазила ме је док спавам...! Молим?!
Ануша Дандекар, новинарка ИПТЛ (Интернатионал Премиер Теннис Леагуе), добро се припремила за "Уп Цлосе анд Персонал" интервју са "Бројем 2", Ендијем Маријем.

Али, неки одговори оставили су је без текста.

Енди је заиста био искрен и личан у разговору који је убрзо постао хит, а између осталог открио је да га је извесна жена, представљајући се као спремачица, пратила широм Европе и кришом улазила у његове хотелске собе у намери да га мази док спава!

"На једном турниру на ком сам играо, појавила се та спремачица у хотелу. Иако сам имао 'не узнемиравај' знак на вратима собе, она је ушла, села на мој кревет и почела да ми мази руку отприлике у 7 сати ујутру, док сам још спавао", рекао је Мари и додао да се касније испоставило како то није била спремачица само у том, једном хотелу.

"Појавила се још неколико пута после тога у хотелима у којима сам одседао у Ротердаму и Барселони. То је помало екстремно, али догађа се", закључио је Енди, у делу у ком је говорио о односу са навијачима (и обожаваоцима, тј. обожаватељкама) којих има широм планете.

Између осталог, упитан је чиме је све себе частио после неких победа у каријери које су значиле и чекове на шест, седам цифара...

"Стан који сам купио у Лондону је највреднија ствар икада коју сам купио, али прво такво 'чашћење' био је 'ренџ ровер', који заправо у том тренутку нисам могао да возим, јер нисам положио возачки испит све док нисам напунио 22", рекао је Мари и надовезао се:

"Али, моја девојка ме је возила уместо мене... Добро, и сама се возила", рекао је са осмехом.

Актуелни вимблдонски и олимпијски шампион тренутно се налази у Пекингу, где је титула остављена на столу после одлуке "Броја 1" Новака Ђоковића да се повуче због повреде лакта.

Мари је тамо, између осталог, рекао ауторки Дандекар да би идеалне партнерке за микс дубл биле Серена Вилијамс или Штефи Граф, да је дворана Њујорк Никса, "Медисон сквер гарден" најготивније место на којем је играо тенис.

"Пре неколико година Ђоковић и ја смо одиграли егзибицију тамо. То је било 'најкул' место за тенис, да".

Замољен да опише себе једном речју, одговорио је само:

"Саркастичан".

О идолима...

"Постојала су двојица. Андре Агаси и Тим Хенман".

Омиљени филм о спорту...

"Мрзим филмове о спорту. Мрзим филмове о спорту", рекао је.

Најлепша особа на свету је...

"Хале Бери, после моје супруге".

Потом, новинарка га је питала да ли је "навучен" на нешто, има ли неке навике... Материјалне, храну, шта је то без чега не може да живи?

"Фантази игрице. Фантази фудбал, фантази кошарка. Оно због чега ми се свиђају те игре је што, када путујеш светом, имаш прилику да се забавиш и останеш у контакту са свим својим пријатељима", открио је Мари нешто ново о себи, што нисмо могли да знамо до сада.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар