Endi Mari: Ulazila je tiho i mazila me je dok spavam...! Molim?!

Novinarka je bila spremna za intervju, ali ne i za neke od odgovora. Mari je bio baš iskren i otkrio neke pomalo neverovatne detalje iz svoje karijere.

Tenis 09.10.2016 | 21:45
Endi Mari: Ulazila je tiho i mazila me je dok spavam...! Molim?!
Anuša Dandekar, novinarka IPTL (International Premier Tennis League), dobro se pripremila za "Up Close and Personal" intervju sa "Brojem 2", Endijem Marijem.

Ali, neki odgovori ostavili su je bez teksta.

Endi je zaista bio iskren i ličan u razgovoru koji je ubrzo postao hit, a između ostalog otkrio je da ga je izvesna žena, predstavljajući se kao spremačica, pratila širom Evrope i krišom ulazila u njegove hotelske sobe u nameri da ga mazi dok spava!

"Na jednom turniru na kom sam igrao, pojavila se ta spremačica u hotelu. Iako sam imao 'ne uznemiravaj' znak na vratima sobe, ona je ušla, sela na moj krevet i počela da mi mazi ruku otprilike u 7 sati ujutru, dok sam još spavao", rekao je Mari i dodao da se kasnije ispostavilo kako to nije bila spremačica samo u tom, jednom hotelu.

"Pojavila se još nekoliko puta posle toga u hotelima u kojima sam odsedao u Roterdamu i Barseloni. To je pomalo ekstremno, ali događa se", zaključio je Endi, u delu u kom je govorio o odnosu sa navijačima (i obožavaocima, tj. obožavateljkama) kojih ima širom planete.

Između ostalog, upitan je čime je sve sebe častio posle nekih pobeda u karijeri koje su značile i čekove na šest, sedam cifara...

"Stan koji sam kupio u Londonu je najvrednija stvar ikada koju sam kupio, ali prvo takvo 'čašćenje' bio je 'rendž rover', koji zapravo u tom trenutku nisam mogao da vozim, jer nisam položio vozački ispit sve dok nisam napunio 22", rekao je Mari i nadovezao se:

"Ali, moja devojka me je vozila umesto mene... Dobro, i sama se vozila", rekao je sa osmehom.

Aktuelni vimbldonski i olimpijski šampion trenutno se nalazi u Pekingu, gde je titula ostavljena na stolu posle odluke "Broja 1" Novaka Đokovića da se povuče zbog povrede lakta.

Mari je tamo, između ostalog, rekao autorki Dandekar da bi idealne partnerke za miks dubl bile Serena Vilijams ili Štefi Graf, da je dvorana Njujork Niksa, "Medison skver garden" najgotivnije mesto na kojem je igrao tenis.

"Pre nekoliko godina Đoković i ja smo odigrali egzibiciju tamo. To je bilo 'najkul' mesto za tenis, da".

Zamoljen da opiše sebe jednom rečju, odgovorio je samo:

"Sarkastičan".

O idolima...

"Postojala su dvojica. Andre Agasi i Tim Henman".

Omiljeni film o sportu...

"Mrzim filmove o sportu. Mrzim filmove o sportu", rekao je.

Najlepša osoba na svetu je...

"Hale Beri, posle moje supruge".

Potom, novinarka ga je pitala da li je "navučen" na nešto, ima li neke navike... Materijalne, hranu, šta je to bez čega ne može da živi?

"Fantazi igrice. Fantazi fudbal, fantazi košarka. Ono zbog čega mi se sviđaju te igre je što, kada putuješ svetom, imaš priliku da se zabaviš i ostaneš u kontaktu sa svim svojim prijateljima", otkrio je Mari nešto novo o sebi, što nismo mogli da znamo do sada.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar