Дани навикавања: Како им стоје нови дресови?!

Кевин Дурент одиграо је први меч за Голден Стејт, Двејн Вејд је дебитовао за Чикаго Булсе, Њујорк креће са новим тимом. Овако пресељеним звездама стоји нова опрема.

Кошарка 06.10.2016 | 22:45
Дани навикавања: Како им стоје нови дресови?!
И овај октобар је, као и иначе, месец за припремне утакмице у САД, упознавање са новим НБА тимовима и за ишчекивање почетка нове сезоне.

Након заиста бурног лета, током којег се више него икад говорило о великим трејдовима, преласцима и заиста огромним уговорима, време је за уигравање екипа које ће у такмичарској 2016/17 играти у мање или више измењеним саставима.

Док се у редовима шампиона - Кливленда, највише говори о томе да ли ће Џеј-Ар Смит обновити уговор, највећа пажња се очекивано посвећује Голден Стејт Вориорсима, који су у Ванкуверу први пут заиграли са доскорашњом звездом Оклахоме Кевином Дурентом у саставу.

Интересантно је да је "Кеј-Ди" дочекан звиждуцима и у граду који одавно нема свој тим, што јасно наговештава какав ће пријем и он и "ратници" имати широм САД.

Такође, занимљиво ће бити пратити и Чикаго Булсе, који су ове недеље први пут заиграли у потпуно новом тиму, на челу са Двејном Вејдом, који је први пут од одласка са колеџа наступио за тим који није Мајами.

"Ди-Вејд" вратио се у родни град и са још једним новајлијом - Ражоном Рондом, као и са (досадашњим?) лидером Џимијем Батлером заиграо у припремној утакмици против Милвокија у Јунајтед центру.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар