Dani navikavanja: Kako im stoje novi dresovi?!

Kevin Durent odigrao je prvi meč za Golden Stejt, Dvejn Vejd je debitovao za Čikago Bulse, Njujork kreće sa novim timom. Ovako preseljenim zvezdama stoji nova oprema.

Košarka 06.10.2016 | 22:45
Dani navikavanja: Kako im stoje novi dresovi?!
I ovaj oktobar je, kao i inače, mesec za pripremne utakmice u SAD, upoznavanje sa novim NBA timovima i za iščekivanje početka nove sezone.

Nakon zaista burnog leta, tokom kojeg se više nego ikad govorilo o velikim trejdovima, prelascima i zaista ogromnim ugovorima, vreme je za uigravanje ekipa koje će u takmičarskoj 2016/17 igrati u manje ili više izmenjenim sastavima.

Dok se u redovima šampiona - Klivlenda, najviše govori o tome da li će Džej-Ar Smit obnoviti ugovor, najveća pažnja se očekivano posvećuje Golden Stejt Voriorsima, koji su u Vankuveru prvi put zaigrali sa doskorašnjom zvezdom Oklahome Kevinom Durentom u sastavu.

Interesantno je da je "Kej-Di" dočekan zvižducima i u gradu koji odavno nema svoj tim, što jasno nagoveštava kakav će prijem i on i "ratnici" imati širom SAD.

Takođe, zanimljivo će biti pratiti i Čikago Bulse, koji su ove nedelje prvi put zaigrali u potpuno novom timu, na čelu sa Dvejnom Vejdom, koji je prvi put od odlaska sa koledža nastupio za tim koji nije Majami.

"Di-Vejd" vratio se u rodni grad i sa još jednim novajlijom - Ražonom Rondom, kao i sa (dosadašnjim?) liderom Džimijem Batlerom zaigrao u pripremnoj utakmici protiv Milvokija u Junajted centru.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar