Тенисерка се крстила због скорог вјенчања

Тенисерка Бојана Јовановски и њен вереник кајакаш Милош Петровић припремају свадбу за 19. новембар, а она се недавно и крстила како би могла да се венча у цркви.

Србија 04.10.2016 | 20:35
Тенисерка се крстила због скорог вјенчања
- Бојани и Милошу изузетно је важно да организују венчање у цркви због чега се Бојана пре неколико недеља крстила. То је била њена жеља и церемонија је била интимна у кругу породице и најближих пријатеља - каже за “Блиц“ извор близак тенисерки.

Она и кајакаш планирају велико венчање, а како сазнајемо почасне гошће биће тенисерке из женске репрезентације.

Оне су Бојани пружале подршку током претходне тениске сезоне која је за њу била изузетно тешка.

Бојана је одиграла тек неколико мечева на почетку пре него што ју је повреда зауставила.

Оперисала је оба ручна згоба и раме, а венчање ће јој, како сазнајемо, дати снаге и мотивацију да настави каријеру.

- Бојани протекли период није био нимало лак и велику подршку су јој пружиле другарице из репрезентације које ће бити и део њеног најлепшег дана у животу. Организација венчања мало јој је скренула мисли од тешког периода, а после венчања она планира да се врати тренинзима и да се следеће сезоне врати у игру - каже извор близак тенисерки.

Иначе, Бојана и Милош верили су се пре годину дана и то у Золошком врту.

- Било је веома романтично. Сузе су ми потекле... Расплакала сам се и од шока нисам могла да дођем себи... Били смо у Зоолошком врту, шетали се Калемегданом, а онда смо сели у један ресторан. Тада је Милош извадио кутијицу с вереничким прстеном - испричала је за “Блиц“ Бојана и тада је наговестила да ће свадба бити за годину дана.

Њих двоје у вези су скоро две и по године и уживају

- Одлично се слажемо и волимо. Још на почетку знала сам да је он човек за мене. Сви су срећни због нас. И ми смо пресрећни, уживамо. Милош је професионални кануиста, магистар физичке културе - рекла је Бојана која планира да након удаје задржи презиме.

- Своје презиме ћу задржати, али ћу и Милошево придодати - каже лепа тенисерка.

Пре него што је започела везу са Милошем, Бојана је била у вези са Петром Чавићем који је пре три године због раскида са Бојаном покушао да себи одузме живот скочивши са Панчевачког моста у набујали Дунав. Имао је среће, испливао је на површину, рибари су га извукли на леву страну Дунава. Бојана је била у шоку и за “Блиц“ је прошле године причала да не жели да се враћа у прошлост.

Извор: Блиц
Фото: П. Марковић / РАС Србија

Коментари / 0

Оставите коментар