Teniserka se krstila zbog skorog vjenčanja

Teniserka Bojana Jovanovski i njen verenik kajakaš Miloš Petrović pripremaju svadbu za 19. novembar, a ona se nedavno i krstila kako bi mogla da se venča u crkvi.

Srbija 04.10.2016 | 20:35
Teniserka se krstila zbog skorog vjenčanja
- Bojani i Milošu izuzetno je važno da organizuju venčanje u crkvi zbog čega se Bojana pre nekoliko nedelja krstila. To je bila njena želja i ceremonija je bila intimna u krugu porodice i najbližih prijatelja - kaže za “Blic“ izvor blizak teniserki.

Ona i kajakaš planiraju veliko venčanje, a kako saznajemo počasne gošće biće teniserke iz ženske reprezentacije.

One su Bojani pružale podršku tokom prethodne teniske sezone koja je za nju bila izuzetno teška.

Bojana je odigrala tek nekoliko mečeva na početku pre nego što ju je povreda zaustavila.

Operisala je oba ručna zgoba i rame, a venčanje će joj, kako saznajemo, dati snage i motivaciju da nastavi karijeru.

- Bojani protekli period nije bio nimalo lak i veliku podršku su joj pružile drugarice iz reprezentacije koje će biti i deo njenog najlepšeg dana u životu. Organizacija venčanja malo joj je skrenula misli od teškog perioda, a posle venčanja ona planira da se vrati treninzima i da se sledeće sezone vrati u igru - kaže izvor blizak teniserki.

Inače, Bojana i Miloš verili su se pre godinu dana i to u Zološkom vrtu.

- Bilo je veoma romantično. Suze su mi potekle... Rasplakala sam se i od šoka nisam mogla da dođem sebi... Bili smo u Zoološkom vrtu, šetali se Kalemegdanom, a onda smo seli u jedan restoran. Tada je Miloš izvadio kutijicu s vereničkim prstenom - ispričala je za “Blic“ Bojana i tada je nagovestila da će svadba biti za godinu dana.

Njih dvoje u vezi su skoro dve i po godine i uživaju

- Odlično se slažemo i volimo. Još na početku znala sam da je on čovek za mene. Svi su srećni zbog nas. I mi smo presrećni, uživamo. Miloš je profesionalni kanuista, magistar fizičke kulture - rekla je Bojana koja planira da nakon udaje zadrži prezime.

- Svoje prezime ću zadržati, ali ću i Miloševo pridodati - kaže lepa teniserka.

Pre nego što je započela vezu sa Milošem, Bojana je bila u vezi sa Petrom Čavićem koji je pre tri godine zbog raskida sa Bojanom pokušao da sebi oduzme život skočivši sa Pančevačkog mosta u nabujali Dunav. Imao je sreće, isplivao je na površinu, ribari su ga izvukli na levu stranu Dunava. Bojana je bila u šoku i za “Blic“ je prošle godine pričala da ne želi da se vraća u prošlost.

Izvor: Blic
Foto: P. Marković / RAS Srbija

Komentari / 0

Ostavite komentar