Вицел у Јувентусу за 6.000.000 или бесплатно!

Торинези су озбиљно загризли за Белгијанца, а Зенит је већ пропустио прилику да одлично заради његовом продајом. Да ли ће опет?

Фудбал 05.10.2016 | 12:00
Вицел у Јувентусу за 6.000.000 или бесплатно!
Аксел Вицел је пред вратима Јувентуса, али је питање када и на који начин. Да ли ће Јувентус морати да плати за његов трансфер или ће 27-годишњи Белгијанац доћи у Торино као слободан играч, одлучиће Зенит.

Клуб из Санкт Петербурга већ је пропустио прилику да одлично заради његовом продајом, када је прошлог лета у последњем тренутку променио одлуку и одлучио да задржи одличног везисту, јер није успео да пронађе адекватну замену.

Јувентус је тада нудио 18 милиона евра за трансфер, плус три милиона бонуса, међутим, сада је понуда значајно мања. Имајући у виду да Вицел на крају сезоне постаје слободан играч, Торинези су руском клубу понудили шест милиона евра да се Белгијанац у јануару пресели у Италију, пише "Тутоспорт2.

Имајући у виду да је Аксел Вицел играч Зенита још од 2012. године и да ће га тешко наговорити на нови уговор, за очекивати је да Руси овај пут прихвате понуду.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар