Vicel u Juventusu za 6.000.000 ili besplatno!

Torinezi su ozbiljno zagrizli za Belgijanca, a Zenit je već propustio priliku da odlično zaradi njegovom prodajom. Da li će opet?

Fudbal 05.10.2016 | 12:00
Vicel u Juventusu za 6.000.000 ili besplatno!
Aksel Vicel je pred vratima Juventusa, ali je pitanje kada i na koji način. Da li će Juventus morati da plati za njegov transfer ili će 27-godišnji Belgijanac doći u Torino kao slobodan igrač, odlučiće Zenit.

Klub iz Sankt Peterburga već je propustio priliku da odlično zaradi njegovom prodajom, kada je prošlog leta u poslednjem trenutku promenio odluku i odlučio da zadrži odličnog vezistu, jer nije uspeo da pronađe adekvatnu zamenu.

Juventus je tada nudio 18 miliona evra za transfer, plus tri miliona bonusa, međutim, sada je ponuda značajno manja. Imajući u vidu da Vicel na kraju sezone postaje slobodan igrač, Torinezi su ruskom klubu ponudili šest miliona evra da se Belgijanac u januaru preseli u Italiju, piše "Tutosport2.

Imajući u vidu da je Aksel Vicel igrač Zenita još od 2012. godine i da će ga teško nagovoriti na novi ugovor, za očekivati je da Rusi ovaj put prihvate ponudu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar