Памела Андерсон долази у Србију!

Глумица Памела Андерсон која се пославила својим сексепилом најављује се као специјална гошћа на сајму еротике у Србији који би требало да буде организован у децембру.

Србија 04.10.2016 | 15:07
Памела Андерсон долази у Србију!
Памела је своје умеће по којем је далеко позната показала у процурелом кућном снимку секса са бившим супругом Томијем Лијем, а као упечатљива зечица “Плејбоја” својим секси постерима красила је зидове тинејџера широм земље.

Преговори за Памелин долазак су у току, а како се спекулише, она је тражила позамашан износ да се појави. Ово би требало да буде њен први званични долазак у Србију.

Очекује се да ова глумица на сајму покаже због чега важи за једну од најсексепилнијих.



Плејбојева зечица је украсила насловницу најпознатијег магазина за мушкарце чак 14 пута, а прихватила је понуду Хјуа Хефнера да се појави на последњем голишавом издању магазина и то на наговор сина Дилана.

"Хју Хефнер ме је позвао и питао да ли желим да будем на насловној страни последњег еротског издања 'Плејбоја'. То ми је била велика част, али сам се двоумила. Међутим, када ми је син Дилан рекао да је то прилика коју не смем да пропустим, одлучила сам ипак да се разголитим последњи пут", испричала је Андерсонова која се на насловници нашла пре годину дана.

Андерсонова се скинула и за канадски филм “Тхе пеопле гарден”. Иако се у трејлеру дугом два минута њен лик појављује свега неколико секунди, Памела је “узела славу” главним глумцима најпре због тога што у једном моменту остаје само у чизмама, без ичега другог на себи.

(пинк.рс/Информер.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хит

04.10.2016 13:48

Сви они долазе по старе дане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цар.

07.10.2016 15:24

Ста то она има да показе Србима.

Name

носоња

04.10.2016 15:06

Од свакакве прљавстине јос је и ова требала да додје у Србију,срам било власти сто све допустају

ОДГОВОРИТЕ