Pamela Anderson dolazi u Srbiju!

Glumica Pamela Anderson koja se poslavila svojim seksepilom najavljuje se kao specijalna gošća na sajmu erotike u Srbiji koji bi trebalo da bude organizovan u decembru.

Srbija 04.10.2016 | 15:07
Pamela Anderson dolazi u Srbiju!
Pamela je svoje umeće po kojem je daleko poznata pokazala u procurelom kućnom snimku seksa sa bivšim suprugom Tomijem Lijem, a kao upečatljiva zečica “Plejboja” svojim seksi posterima krasila je zidove tinejdžera širom zemlje.

Pregovori za Pamelin dolazak su u toku, a kako se spekuliše, ona je tražila pozamašan iznos da se pojavi. Ovo bi trebalo da bude njen prvi zvanični dolazak u Srbiju.

Očekuje se da ova glumica na sajmu pokaže zbog čega važi za jednu od najseksepilnijih.



Plejbojeva zečica je ukrasila naslovnicu najpoznatijeg magazina za muškarce čak 14 puta, a prihvatila je ponudu Hjua Hefnera da se pojavi na poslednjem golišavom izdanju magazina i to na nagovor sina Dilana.

"Hju Hefner me je pozvao i pitao da li želim da budem na naslovnoj strani poslednjeg erotskog izdanja 'Plejboja'. To mi je bila velika čast, ali sam se dvoumila. Međutim, kada mi je sin Dilan rekao da je to prilika koju ne smem da propustim, odlučila sam ipak da se razgolitim poslednji put", ispričala je Andersonova koja se na naslovnici našla pre godinu dana.

Andersonova se skinula i za kanadski film “The people garden”. Iako se u trejleru dugom dva minuta njen lik pojavljuje svega nekoliko sekundi, Pamela je “uzela slavu” glavnim glumcima najpre zbog toga što u jednom momentu ostaje samo u čizmama, bez ičega drugog na sebi.

(pink.rs/Informer.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Hit

04.10.2016 13:48

Svi oni dolaze po stare dane.

ODGOVORITE
Name

car.

07.10.2016 15:24

Sta to ona ima da pokaze Srbima.

Name

nosonja

04.10.2016 15:06

Od svakakve prljavstine jos je i ova trebala da dodje u Srbiju,sram bilo vlasti sto sve dopustaju

ODGOVORITE