Русија испуњава пророчанство Курана

Недавно је Џон Кери оптужио господина Лаврова, руског министра иностраних послова, да је “у паралелном универзуму.“

Свијет 04.10.2016 | 11:41
Русија испуњава пророчанство Курана
То је речено у контексту кампање Русије у Сирији. Случајно, то је такође и цитат из Курана, у вези Русије.

Пре него што атеисти ово искидају на комадиће – западне земље су све више или мање чуле за библијског “краља севера,“ као и за мистичну улогу коју Русија можда игра у тренутним геополитчким догађајима. Али да ли сте знали да се исто пророчанство помиње у Курану?



Лако је једноставно одбацити пророчанства као “верске бесмислице,“ али посредни докази, под геополитчким сочивом, сугеришу да алармантну истинитост.

Имран Назар Хусеин је исламски научник, писац и филозоф специјализован за исламску есхатологију. Он је посветио свој живот проучавању Курана.

За оне који су заинтересовани, цео интервју се може наћи на YоуТубе каналу 108моррис108, или шеиковом каналу.

Wебтрибуне.рс

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Логика...

04.10.2016 09:56

У зивоту је све пророцанство. Ко то ЗНА ста це бити наредних ДЕСЕТ минута. Примјер....Везете пертле на ципелама и сједате на бицикл пут пијаце. Осам је сати ујутро и вец сте требали купити несто за доруцак....Медјутим ГУМА на бициклу издувала, силазите у гаразу да узмете ДРУГО бицикло од сина АЛИ тог вас момента пресијеце стомак и отрците сто прије у wц..Тамо остајете висе од 15 минута...И КО да погоди све ово - нема тог пророка и књиге...

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

04.10.2016 10:57

Будале невидјене,не заборави повуци воду.логика ти је невјероватна.Руси су Бозији народ.Толико.

Name

Рашо

04.10.2016 10:57

Хахахаха. Свака ти част.

Name

ре логика

05.10.2016 07:42

А ста би било да га је комсиница повезла возилом на пијацу.Стигао тамо пре осам и десет али куци се није вратио ни он ни комсиница за два сата.Где су били? Да ли су уопсте доруцковали? За све је криво пророцанство јер је све предвидело.