Rusija ispunjava proročanstvo Kurana

Nedavno je Džon Keri optužio gospodina Lavrova, ruskog ministra inostranih poslova, da je “u paralelnom univerzumu.“

Svijet 04.10.2016 | 11:41
Rusija ispunjava proročanstvo Kurana
To je rečeno u kontekstu kampanje Rusije u Siriji. Slučajno, to je takođe i citat iz Kurana, u vezi Rusije.

Pre nego što ateisti ovo iskidaju na komadiće – zapadne zemlje su sve više ili manje čule za biblijskog “kralja severa,“ kao i za mističnu ulogu koju Rusija možda igra u trenutnim geopolitčkim događajima. Ali da li ste znali da se isto proročanstvo pominje u Kuranu?



Lako je jednostavno odbaciti proročanstva kao “verske besmislice,“ ali posredni dokazi, pod geopolitčkim sočivom, sugerišu da alarmantnu istinitost.

Imran Nazar Husein je islamski naučnik, pisac i filozof specijalizovan za islamsku eshatologiju. On je posvetio svoj život proučavanju Kurana.

Za one koji su zainteresovani, ceo intervju se može naći na YouTube kanalu 108morris108, ili šeikovom kanalu.

Webtribune.rs

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Logika...

04.10.2016 09:56

U zivotu je sve prorocanstvo. Ko to ZNA sta ce biti narednih DESET minuta. Primjer....Vezete pertle na cipelama i sjedate na bicikl put pijace. Osam je sati ujutro i vec ste trebali kupiti nesto za dorucak....Medjutim GUMA na biciklu izduvala, silazite u garazu da uzmete DRUGO biciklo od sina ALI tog vas momenta presijece stomak i otrcite sto prije u wc..Tamo ostajete vise od 15 minuta...I KO da pogodi sve ovo - nema tog proroka i knjige...

ODGOVORITE
Name

A

04.10.2016 10:57

Budale nevidjene,ne zaboravi povuci vodu.logika ti je nevjerovatna.Rusi su Boziji narod.Toliko.

Name

Rašo

04.10.2016 10:57

Hahahaha. Svaka ti čast.

Name

re logika

05.10.2016 07:42

A sta bi bilo da ga je komsinica povezla vozilom na pijacu.Stigao tamo pre osam i deset ali kuci se nije vratio ni on ni komsinica za dva sata.Gde su bili? Da li su uopste doruckovali? Za sve je krivo prorocanstvo jer je sve predvidelo.