Упркос језивом сазнању, неће развод

Само три месеца након бајковитог венчања, америчког милијардера (68) дочекао је шок! Наиме, он је открио да се оженио властитом унуком!

Свијет 04.10.2016 | 07:18
Упркос језивом сазнању, неће развод
Узнемирујућа чињеница сачекала их је када су у свом дому у Мајамију листали његов породични албум. На једној од фотографија његова изабраница, млада 24-годишња девојка, препознала је свог оца! У питању је син из првог брака њеног супруга с којим дуже време није био у контакту, пише "Флорида Сун Пост".

"Када сам на фотографији угледала свог оца, обузео ме је очај" испричала је млада.

Мушкарац/муж/деда, који је свој други брак окончао 2009, је на лутрији неколико година касније освојио више милиона долара.

Девојка/унука коју је породица одбацила након што је затруднела као тинејџерка, радила је као егзотична плесачица у Џексонвилу. Свог супруга/деду срела је преко сајта за упознавање, пише "Космополитан".

"Осећао сам се необично када сам видео њене фотографије на сајту. Био је то својеврсни дежа ву, али у том тренутку нисам могао да схватим због чега ми је толико позната" рекао је милијардер.

Ипак, урпкос овом шокантном открићу, пар не намерава да се разведе.

"Да нисмо никада открили, живели бисмо срећно и задовољно и то што смо у сродству не мења такву чињеницу. Већ имам иза себе два пропала брака и не намеравам да ми се исто догоди и са трећим" рекао је он.

Његова супруга додала је да је сваки пар "специфичан на свој начин".

"Осећам нашу снажну повезаност да и овакво сазнање не може да нас натера да одустанемо" изјавила је млада.

У чланку који је иницијално објавио "Флорида сан пост" нису наведена имена брачног пара према њиховој жељи.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

о чему ви

04.10.2016 05:48

воли га до задњег долара. западњачка болест изопаченог друштва

ОДГОВОРИТЕ