Uprkos jezivom saznanju, neće razvod

Samo tri meseca nakon bajkovitog venčanja, američkog milijardera (68) dočekao je šok! Naime, on je otkrio da se oženio vlastitom unukom!

Svijet 04.10.2016 | 07:18
Uprkos jezivom saznanju, neće razvod
Uznemirujuća činjenica sačekala ih je kada su u svom domu u Majamiju listali njegov porodični album. Na jednoj od fotografija njegova izabranica, mlada 24-godišnja devojka, prepoznala je svog oca! U pitanju je sin iz prvog braka njenog supruga s kojim duže vreme nije bio u kontaktu, piše "Florida Sun Post".

"Kada sam na fotografiji ugledala svog oca, obuzeo me je očaj" ispričala je mlada.

Muškarac/muž/deda, koji je svoj drugi brak okončao 2009, je na lutriji nekoliko godina kasnije osvojio više miliona dolara.

Devojka/unuka koju je porodica odbacila nakon što je zatrudnela kao tinejdžerka, radila je kao egzotična plesačica u Džeksonvilu. Svog supruga/dedu srela je preko sajta za upoznavanje, piše "Kosmopolitan".

"Osećao sam se neobično kada sam video njene fotografije na sajtu. Bio je to svojevrsni deža vu, ali u tom trenutku nisam mogao da shvatim zbog čega mi je toliko poznata" rekao je milijarder.

Ipak, urpkos ovom šokantnom otkriću, par ne namerava da se razvede.

"Da nismo nikada otkrili, živeli bismo srećno i zadovoljno i to što smo u srodstvu ne menja takvu činjenicu. Već imam iza sebe dva propala braka i ne nameravam da mi se isto dogodi i sa trećim" rekao je on.

Njegova supruga dodala je da je svaki par "specifičan na svoj način".

"Osećam našu snažnu povezanost da i ovakvo saznanje ne može da nas natera da odustanemo" izjavila je mlada.

U članku koji je inicijalno objavio "Florida san post" nisu navedena imena bračnog para prema njihovoj želji.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

o čemu vi

04.10.2016 05:48

voli ga do zadnjeg dolara. zapadnjačka bolest izopačenog društva

ODGOVORITE