Ове пионирке плијене пажњу Лозничана

Пионирски „погон“ Одбојкашког клуба „Пролетер“ из Лознице понос је града на Дрини, јер лепотом игре, посвећености том спорту и на тренинзима и на утакмицама, плене пажњу публике.

Србија 03.10.2016 | 17:46
Ове пионирке плијене пажњу Лозничана
Пионирке играју тако ваљано, лепршаво, одговорно, па су њихови тренинзи посећенији него утакмице неких спортиста у граду. Одлично су се припремиле за ову сезону, што је показала и прва утакмица пре неколико дана, када су у Осечини, као од шале, победиле своје вршњакиње из тог града.

Широм Подриња и Колубаре показују свој раскошни таленат, али и културан, пристојан, па и отмен однос на терену, али ван њега, а скоро све млађане одбојкашице су „одликашице“ у школи, омиљене у друштву, у граду које, како кажу Олга Банковић и Анђелија Јелачић, „свака победа, посебно у гостима, радује до неба“.

"Ова деца су бисер нашег града, пример како спорт позитивно утиче на младе, наравно уз велику подршку својих родитеља, тренера", каже Видоје Петровић, градоначелник Лознице.

"Зато смо у локалном буџету планирали још већу подршку најмлађим спортистима, али и остале видове сатисфакције. Дивна деца заслужују не само похвале и пажњу, већ и пуну подршку.

БН телевизија (В.М.)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МИХАИЛО МИКИЦ

03.10.2016 21:40

Незнам због цега се у републикама бивсе Југославије толико пуно користе стране ријеци и изрази. Вјероватно људи мусле као комунисти да су они паметнији ако употребе умјесто СРБске ријеци неку страну ријец. Мени љепсе звуци СРБСКИ ОМЛАДИНКЕ неги енглески пионирке!

ОДГОВОРИТЕ